Over ons

Partners

HairCare Assen

Bij HairCare assen kun je terecht voor verschillende behandelingen als het gaat om schoonheidsbehandelingen. Voor (permanente) make-up, hair styling, keratine behandelingen, microblading, olaplex behandelingen en wedding styling ben je hier op het juiste adres.

Fysiotherapie Construction

Fysiotherapie Construction is al jarenlang één van de beste fysiotherapie praktijk in de regio Groningen. Construction maakt als praktijk onderdeel uit van het Gezondheidsplein aan de Damsterdiep en wordt gerund door 3 sportfanaten en fysiotherapeuten, Joeval Benjamins, Krum Toshev en Bart Jan Geerts.

Bij het gezondheidsplein aan het Damsterdiep kun je tevens langsgaan voor Podologie, (sport)psychologie, psychomotorische therapie, diëtiek, osteopathie, pedicure, acupunctuur, logopedie, personal training, yoga en student coaching.

Biutifill kliniek

Biutifill kliniek in IJsselstijn is net als Looking Young gespecialiseerd in het verzorgen van botox en filler behandelingen. Eigenaar en hoofdarts Jan Aghina is jarenlang arts geweest bij Looking Young en wordt erg aangeraden door ons als het gaat om injectables behandelingen in de regio Utrecht. Dokter Aghina is lange tijd vice voorzitter geweest van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en was tevens auteur van het NVCG magazine.