Gummy smile
behandeling

Gummy smile botox behandeling

Een mooie glimlach is voor de meeste mensen een van de belangrijkste eigenschappen voor een mooi uiterlijk. Echter vindt ongeveer 10% van de mensen dat ze last hebben van een gummy smile of tandvleeslach.

Wat is een gummy smile?

Een gummy smile houdt in dat iemand vindt dat zijn of haar tandvlees te veel zichtbaar is bij het lachen. Wanneer je een gummy smile of tandvleeslach in Groningen wilt verhelpen met een niet operatieve behandeling bent u bij ons op het juiste adres. Met een botox behandeling is het wetenschappelijk bewezen dat de kans dat de gummy smile binnen 2 weken wegneemt 99,6% is.

Voordeel van een botox behandeling in Groningen ten opzichte van operatieve behandeling

Een gummy smile botox behandeling kan ook op een operatieve manier worden verholpen. Echter is dit permanent en zijn de kosten een stuk hoger. Sommige tandartsen gebruiken daarnaast bijvoorbeeld speciale apparatuur wat ook kan helpen. Onze artsen zijn echter van mening dat een botox behandeling de meest ideale en veilige manier is om u te verhelpen van een gummy smile, omdat onderzoek rondom dit onderwerp het benadrukt.

Gummy Smile Behandeling

Hoe ziet een gummy smile behandeling eruit bij looking Young in Groningen

Wanneer u een afspraak bij ons inplant krijgt u altijd een consult met een van onze artsen. Aan de hand van dit gesprek kunt u al uw vragen stellen die u heeft met betrekking tot de behandeling en het gewenste resultaat. Onze artsen zullen u altijd eerlijk advies geven over de verwachte resultaten en zal tevens uw medische geschiedenis met u doornemen om de veiligheid van de behandeling te waarborgen. Wanneer u besluit om de behandeling te laten uitvoeren zal een van onze artsen twee keer in uw tandvlees prikken. Dit kan enigszins gevoelig aanvoelen, maar de behandeling en het prikken zelf is zo afgelopen.

Natuurlijk resultaat

De doelstelling is om de tandvleeslach op een zo natuurlijk mogelijke manier te verminderen. Daarom zal onze arts nooit te veel botox in het gebied injecteren. Over-injecteren kan een niet natuurlijk resultaat opleveren en onze arts is hier daarom extra zorgvuldig in. Wanneer u bij uw gratis nacontrole komt, kan er altijd wat extra botox geïnjecteerd worden indien het nodig blijkt. Uiteraard altijd in gezamenlijk overleg.

Duur van het resultaat na een behandeling

Het resultaat van de behandeling houdt zeker drie à vier maanden aan. Daarna dient u voor een vervolgbehandeling te komen voor een blijvend resultaat.

Kosten gummy smile botox behandeling

De kosten voor een gummy smile of tandvleeslach zijn €150, waarmee één hele zone door onze arts wordt toegepast.

Waarom uw gummy smile behandeling laten uitvoeren bij Looking Young?

Wanneer u tandvlees bij het lachen te veel te zien is, is het belangrijk dat u naar een kliniek gaat die werkt met een ervaren gecertificeerde arts. Een arts aangesloten bij het NVCG of https://www.nvpc.nl/
Tevens is het belangrijk dat de kliniek werkt met de beste producten van de beste merken in de markt.

Bij Looking Young gebruiken wij voor uw gummy smile botox behandeling het merk Allergan. Botox Allergan, dat in de Verenigde Staten door de FDA is goedgekeurd, is het meest gebruikte botox-product ter wereld. Onze artsen, die meer dan 20 jaar werkervaring hebben met botox en filler behandelingen behalen hier uitzonderlijk goede resultaten mee.