Neuscorrectie met een filler

Neuscorrectie Groningen

Heeft u last van een deukje of bobbeltje op uw neus? Of heeft u wat oneffigheden aan uw neus? Dan werkt een neuscorrectie erg goed met behulp van een filler behandeling. Het voordeel van een neuscorrectie met een fillerbehandeling is dat er geen operatie en narcose nodig is. Ook kunt u na de neuscorrectie behandeling de volgende dag gewoon naar werk en kunt u uwzelf gewoon laten zien in het openbaar. De hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, die geïnjecteerd wordt zorgt ervoor dat het gewenste resultaat er op een natuurlijke manier eruit komt te zien.

Welke soorten neuscorrecties zijn er?

De meest voorkomende behandelingen bij een neuscorrectie worden gedaan om een bobbel glad te strijken, een correctie uit te voeren van een kromme neusbrug, een neustipcorrectie aan te brengen of een neusverkleining uit te voeren.

Eerste gesprek bij neuscorrectie behandeling

Wanneer u een eerste gesprek hebt met onze plastisch chirurg, kunt uw al uw wensen uitleggen. Dit gesprek of consult is altijd gratis bij ons. Onze arts geeft altijd eerlijk advies en zorgt ervoor dat u goed op de hoogte bent van alle informatie. Onze arts, Yassir Eltahir, is 17 jaar plastisch chirurg en is uiterst bekwaam in het uitvoeren van neuscorrectie behandelingen. Tevens voert hij zelf ook operatieve behandelingen uit in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).

Prijs neuscorrectie

De neuscorrectie prijs bij ons is vanaf €450. Dit is een scherpe prijs en wij proberen al onze prijzen betaalbaar te maken voor onze klanten. U heeft de mogelijkheid om uit 2 fillers te kiezen bij een neuscorrectie behandeling bij ons. De neuscorrectie kosten zijn afhankelijk van welke filler u kiest aan de hand van uw gratis consult met onze arts. Wij werken met de Sapyha filler en de Juverderm filler voor de neuscorrectie behandeling en beiden merken zijn uiterst effektief en behoren tot de A merken.

Waarom een neuscorrectie bij Looking Young?

Wij vinden dat veiligheid boven alles het belangrijkste is bij een filler behandeling. Hierdoor werken wij met een van de meest ervaren en gerenommeerde plastische chirurgen van Nederland, dokter Yassir Eltahir. Dr. Yassir is op zorgkaart Nederland door vele klanten beoordeeld. Klik hier om de reviews te lezen. Tevens kopen wij in overleg met Dr. Yassir de meest veilige en kwalitatieve fillers voor alle behandelingen. Ondanks dat wij voor veiligheid en kwaliteit kiezen vinden wij dat de behandelingen betaalbaar moeten zijn, en dat zijn wij ook!

Looking Young Groningen

Voor de behandeling

Het wordt aangeraden om 5 dagen voor een neuscorrectie behandeling geen bloedverdunners te gebruiken zoals; aspirine, iboprufen of paracetamol. Ook wordt het innemen van alcohol 24 uur voor de behandeling afgeraden. Tevens worden voedingsuplementen zoals vitamines 5 dagen voor de behandeling vermeden te worden.

Tijdens de behandeling

De behandeling zelf duurt maar een paar minuten en is vrijwel pijnloos. Blauwe plekken na de neuscorrectie komen nauwelijks voor.

Na de behandeling

In de eerste paar uren na de behandeling is het belangrijk dat u het aanbrengen make-up op uw gezicht vermijdt. Ook wordt zwaar sporten, de sauna en zonnebank, en veel in de zon liggen de eerste week na de behandeling afgeraden om het beste resultaat te behalen.

Resultaat

Het resultaat van de neuscorrectie behandeling duurt minimaal 12 maanden en kan zelfs 14 maanden aanhouden. Daarna lost het hyaluronzuur vanzelf op in het lichaam. Wij streven ernaar dat het resultaat er altijd natuurlijk uitkomt te zien en werken altijd met A merken om dit mooie en natuurlijke resultaat te bereiken.