Een wenkbrauwlift d.m.v. botox

Wenkbrauwlift Groningen

Heeft uw last van hangende wenkbrauwen of een boze blik? Dan werkt een wenkbrauwlift behandeling uitstekend om de wenkbrauwen te liften en om er weer jonger uit zien. Wanneer u ouder wordt is het logisch dat de wenkbrauwen een beetje gaan hangen, dit zorgt vaak voor een ‘boze blik’. Veel mensen vinden dit vervelend. Gelukkig kan een lift van de wenkbrauwen ervoor zorgen dat u er weer jonger uitziet.

Na de behandeling kunt u uzelf gewoon laten zien in het openbaar. Bij Looking Young wordt de wenkbrauwlift behandeling uitgevoerd door een van onze gecertificeerde artsen die jarenlang ervaring hebben in botox en filler behandelingen en die meer dan duizenden wenkbrauwlift behandelingen hebben uitgevoerd.

Gratis consult wenkbrauwlift botox in Groningen

Een wenkbrauwlift botox consult kost €50. Bij dit eerste gesprek met onze artsen kunt u al uw wensen en vragen bespreken. Onze artsen zullen altijd eerlijk zijn bij dit gesprek. Een wenkbrauwlift botox consult duurt tussen de 15-20 minuten. Om veiligheidsredenen dient onze arts uw gezondheidsachtergrond te weten. Na dit gesprek kunt u ervoor kiezen om gelijk uw wenkbrauwen te laten liften of u kunt ervoor kiezen om er nog even over na te denken. Vaak worden tijdens dit gesprek ook de de opties besproken om meerdere behandelingen in 1 keer uit te laten voeren. Zodoende krijgt u ook korting.

Wenkbrauwen liften

Wenkbrauwen liften kan zowel met een botox behandeling als een filler behandeling. Bij wenkbrauwen liften met botox wordt meestal 1 zone voor beide wenkbrauwen gebruikt. De botox zorgt ervoor dat de spieren zich gaan ontspannen in de wenkbrauw regio waardoor de rimpels wegnemen, de wenkbrauwen liften en de boze blik wegneemt. Voor de behandeling gebruiken wij botox Allergan wat het meest gebruikte – en meest veilige botoxmerk is wereldwijd. De wenkbrauwlift behandeling Groningen duurt maar een paar minuten en is vrijwel pijnloos. De werking van de behandeling duurt tussen de 4-6 maanden.

Wenkbrauwlift Groningen prijs

De wenkbrauwlift prijs is vanaf €99. Dit is meestal voor personen die nog weinig rimpels hebben. Afhankelijk van de hoeveelheid units Botox die onze artsen  nodig achten voor het beste resultaat, wordt de prijs uiteindelijk bepaald. Over het algemeen zijn 25 units botox voldoende voor het gewenste effect wat neerkomt op €150.

Alle botox en filler behandelingen zijn bij ons betaalbaar. Ondanks dat wij met de veiligste en meest kwalitatieve producten werken en met gecertificeerde artsen vinden wij dat zowel de wenkbrauwlift prijs als alle andere botox en filler behandelingen bij ons betaalbaar en voor een scherpe prijs aangeboden dienen te worden.

Looking Young Groningen

Voor het wenkbrauwen liften

Het wordt aangeraden om vijf dagen voor het liften van de wenkbrauwen geen bloedverdunners te gebruiken zoals ibuprofen en aspirine. Ook wordt het innemen van alcohol 24 uur voor de behandeling afgeraden.

Tijdens het wenkbrauwen liften

De behandeling zelf duurt maar een paar minuten en is vrijwel pijnloos. Blauwe plekken na de wenkbrauwlift botox behandeling komen nauwelijks voor. Indien deze wel voorkomen dient u deze plek een paar keer te koelen gedurende de eerste 24 uur.

Na de wenkbrauwlift behandeling

In de eerste paar uren na de wenkbrauwlift met botox is het belangrijk dat u het aanbrengen make-up op uw gezicht vermijdt. Ook wordt zwaar sporten, de sauna en zonnebank, en veel in de zon liggen de eerste week na de behandeling afgeraden om het beste resultaat te behalen.