Voorhoofdrimpels

Botox voorhoofd behandeling in Groningen

Heeft u last van rimpels op uw voorhoofd en wilt u uw voorhoofdrimpels verwijderen om er weer jonger uit komen te zien? Dan werkt een botox voorhoofd behandeling hier uitstekend voor. Bij het ouder worden verschijnen er automatisch rimpels in het gezicht en dit is, ondanks dat het vervelend is, heel normaal. Veel mensen storen zich hieraan en willen hun rimpels graag laten verwijderen. Door botox te injecteren in het voorhoofd zullen de spieren zich ontspannen waardoor de voorhoofdrimpels verdwijnen.

Een botox voorhoofd behandeling of rimpels voorhoofd behandeling is samen met de kraaienpootjes – en de fronsrimpel behandeling de meest voorkomende botox behandeling. Echter wordt botox ook voor andere behandelingen gebruikt, waaronder hangende mondhoeken, wenkbrauwlift, gummy smile, tegen overmatig zweten en tegen hoofdpijn/migraine.

Voor al onze botox behandelingen kunt u onze botox behandelingen pagina bekijken. Bij heel diepe rimpels in uw voorhoofd wordt er naast een botox voorhoofd behandeling vaak ook een filler gebruikt om de rimpels te verwijderen.

Foto's voor en na voorhoofdrimpels behandeling

Foto’s van voor – en na een voorhoofdrimpels behandeling bij Looking Young in Groningen

 

Wanneer te beginnen met het verwijderen van rimpels met een botox behandeling?

Een veel gestelde vraag is: op welke leeftijd kan ik het beste met een rimpels voorhoofd behandeling beginnen? Het antwoord op deze vraag is: het is afhankelijk van uw gezichtsuitdrukking. Sommige mensen krijgen nou eenmaal eerder rimpels op hun voorhoofd dan anderen. Des te eerder u begint met een rimpels voorhoofd behandeling, des te minder vaak u in de toekomst langs hoeft te komen om het gewenste effect te behouden. Bij een rimpels voorhoofd behandeling is het effect van de behandeling zo een 4-6 maanden. Hierna dient u weer terug te komen voor een vervolgbehandeling.

Voor het beste resultaat is het verstandig om een vervolgbehandeling te plannen voordat het effect van de voorgaande behandeling helemaal is uitgewerkt. Meer informatie hierover krijgt u hierover te horen tijdens uw consult met onze arts voor de rimpels voorhoofd/ botox voorhoofd behandeling.

Het eerste consult voor het verwijderen van voorhoofdrimpels met botox

Tijdens uw eerste gesprek met één van onze artsen kunt u al uw wensen kenbaar maken. Onze gecertificeerde artsen zullen altijd een eerlijk en realistisch advies geven met betrekking tot het te behalen resultaat. Het consult gesprek kost €50 en aan de hand van dit gesprek kunt u bepalen of u ter plekke een rimpels voorhoofd behandeling wilt, of dat u wellicht nog wat meer bedenktijd nodig denkt te heeft. Het verwijderen van rimpels in de voorhoofd werkt uitstekend met botox.

Kosten botox voorhoofd behandeling Groningen

De kosten voor de botox voorhoofd behandeling bij de Looking Young kliniek in Groningen is vanaf €99. De prijs wordt uiteindelijk bepaald aan de hand van de hoeveelheden units botox onze arts nodig acht voor het beste resultaat. Één zone is bijvoorbeeld het verwijderen van rimpels met botox, een tweede zone is de behandeling tegen kraaienpootjes en een derde zone is de fronsrimpels behandeling. Bij het behandelen van meerdere zone’s in een keer krijgt u korting.

Hieronder kunt u onze aanbiedingen zien voor onze botox behandelingen.

Looking Young Groningen

Waarom rimpels in het voorhoofd verwijderen bij Looking Young in Groningen?

Wij vinden dat veiligheid en kwaliteit boven alles gaat, daarom werken wij met de beste en gecertificeerde injectables artsen in Nederland. Onze artsen hebben jarenlang ervaring in alle botox en filler behandelingen. Onze gecertificeerde artsen hebben meer dan duizenden botox behandelingen uitgevoerd met het doel om rimpels te verwijderen en onze cliënten met een fijn gevoel naar huis te zien gaan. Hiernaast werken wij met het meest gebruikte – en veiligste botox merk ter wereld, Botox Allergan. Behalve dat veiligheid en kwaliteit voorop staat vinden we het belangrijk om onze prijzen betaalbaar te houden en bieden daarom scherp geprijsde behandelingen aan te opzichte van onze concurrenten in de regio.

Belangrijke informatie voor de behandeling

Onze artsen zullen tijdens het consult, dat rond de 15-20 minuten duurt, met u uw gezondheidsachtergrond bespreken. Hierna zullen zij in het kort uitleggen hoe lang de botox voorhoofd behandeling duurt, wat het effect zal zijn en hoe lang de werking van de rimpels voorhoofd behandeling duurt.

Belangrijke informatie tijdens de botox voorhoofd behandeling

De behandeling zelf duurt maar een paar minuten en  één van onze artsen zal op de meest veilige manier een aantal keren prikken in uw voorhoofd. De behandeling is nauwelijks pijnlijk.

Belangrijke informatie na de behandeling

In principe kunt u al uw normale werkzaamheden gewoon blijven uitvoeren na een botox voorhoofd behandeling. Echter wordt het aanbevolen om de sauna, zonnebank en zwaar sporten te vermijden tot een week na de botox voorhoofd behandeling. Ook adviseren wij u om de eerste 2 uur na de behandeling niet te gaan liggen op bed.

Resultaat behandeling

Het resultaat van deze botox behandeling is het beste zichtbaar 2 weken na de behandeling. Het effect duurt tussen de 4-6 maanden. Voor het beste resultaat adviseren wij u om 2-3 keer per jaar langs te komen voor de botox voorhoofd behandeling. Vaak zijn onze klanten die last hebben van migraine ook positief verrast dat hun hoofdpijn verdwijnt of een stuk minder is na de botox voorhoofd behandeling. Klik hier voor al onze botox behandelingen.