Er jonger uit komen te zien
door een filler behandeling

Filler behandelingen met hyaluronzuur

Al onze filler behandelingen voeren wij uit met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk in het lichaam voorkomende stof die als filler wordt gebruikt om rimpels te vullen of om volumeverlies door onze krimpende schedel te corrigeren. Ook wordt het gebruikt bij onder andere een neuscorrectie. Bij het ouder worden wordt de schedel kleiner en vermindert ook de hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur in onze huid. Daardoor ontstaan er rimpels en neemt de spanning van de huid af.

Hyaluronzuur wordt op de markt aangeboden onder vele namen, maar in essentie zijn er slechts verschillen in de dikte (viscositeit), en in het al dan niet toevoegen van extra stoffen, zoals bij voorbeeld lidocaïne dat een verdovend effect geeft. Het mooie van een filler behandeling is dat het effect direct zichtbaar is. Afhankelijk van de locatie en de gebruikte dikte is het effect zes tot achttien maanden zichtbaar. Een filler behandeling is doorgaans niet pijnlijk – behalve rond de mond en in de lippen, maar dan wordt er verdoofd -, omdat ze met een dun naaldjes of canule wordt uitgevoerd. In het sterk doorbloede gezicht kan altijd wel een klein bloedinkje optreden wanneer daar in geprikt wordt, maar door zorgvuldig en rustig te werken is die kans klein. Overigens is zo’n bloedinkje eenvoudig te camoufleren.

Hyaluronzuur wordt als natuurlijk materiaal door het lichaam afgebroken en daarmee verdwijnt ook het effect. Na inspuiting trekt het hyaluronzuur wat water aan, waardoor het effect wat sprekender wordt. Bij het aanbrengen van de filler wordt hiermee rekening gehouden door de huid niet volledig op te vullen. Overvulling geeft esthetisch lelijke resultaten. Allergisch zijn voor hyaluronzuur komt nauwelijks voor. Het materiaal wordt al meer dan 20 jaar zeer veilig gebruikt in de geneeskunde.

Hyaluronzuur wordt vaak gebruikt in combinatie met botox behandelingen. De prijs van de behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid hyaluronzuur en het merk dat wordt gebruikt voor de filler behandeling.

Omdat wij veiligheid, kwaliteit en eerlijkheid erg belangrijk vinden, willen wij graag aangeven met welke merken/ producten wij werken voor de filler behandelingen. Het is voor u als potentiële klant enorm belangrijk dat u weet met welke producten/ merken klinieken werken en wie de arts is of wie de artsen zijn die u behandelt/behandelen.

Filler behandeling in Groningen met Juvéderm, Stylage & Saphya

Wij gebruiken verschilende soorten hyaluronzuur fillers (merken) die allemaal tot de A merken behoren in de injectables markt. Dit zijn:

  • Juvéderm (Allergan)
  • Stylage
  • Saphya
  • Radiesse

Juvéderm fillers

Juvéderm is de meest gebruikte filler wereldwijd omdat de werking van de behandeling langer duurt dan bij andere filler producten. Het merk heeft verschillende varianten die het op de markt brengt. Onze artsen werken het liefst met de Juvéderm fillers vanwege de langdurige werking van de behandelingen en vanwege het feit dat de Juvérderm filler het meest gebruikte filler is wereldwijd.

De Juvéderm voluma wordt speciaal gebruikt om de volume in het gezicht te herstellen en het gezicht weer glad te maken. De filler wordt voornamelijk gebruikt voor de wangen, jukbeenderen en de kin. De werking van de filler is gelijk zichtbaar en duurt maximaal 18 maanden.

De Juvéderm volift filler is speciaal ontworpen om het volume in het midden van het gezicht te herstellen vanwege het ouder worden. Voornamelijk bij de wangen, jukbeenderen en rondom de kin. Ook zorgt deze filler voor het mooier maken van de wenkbrauwen bij een wenkbrauwlift. De werking duurt +- 15 maanden en het resultaat is heel natuurlijk.

De Juvéderm volbella is ontworpen om de lippen in volume toe te laten nemen en de asymmetrie van de lippen te corrigeren. De rimpels rondom de mond te herstellen en tevens word de filler gebruikt worden om gemiddelde rimpels in het hele gezicht te herstellen. De werking duurt 12 maanden.

Stylage fillers

De Stylage fillers behoren net zoals de Juvérderm fillers tot één van de meest gebruikte A fillers op de wereldmarkt. De filler wordt voornamelijk gebruikt voor het vullen van de lippen, het verbeteren van de huid en het vullen van lijntjes. De fillers van Stylage hebben een werking van 9-12 maanden. Doordat de werking van de filler behandelingen over het algemeen korter is bij Stylage producten ten opzichte van de Juvérderm producten bieden wij dit merk aan voor een iets betere prijs.

Sapyha fillers

De Saphya filler is een van de meest natuurlijke fillers op de markt en behoort net als Juvéderm en Stylage tot de A merken in de markt. Het enige verschil is dat de Saphya filler vergeleken met de Juvéderm filler een iets kortere werking heeft. Hierdoor is deze filler nog wat voordeliger. Ook de Saphya filler heeft varianten. Wij gebruiken de volgende 2 varianten; Sapyha Lido en de Sapyha Voluma.

De Sapyha volume plus filler wordt gebruikt tegen diepe rimpels, verlies van volume in het gezicht en verbeteren van de gezichtscontouren. Het resultaat is heel natuurlijk en is zichtbaar tussen de 6 en 12 maanden.

Sapyha Lido

De lip filler behandeling met Sapyha zorgt ervoor dat jouw lippen op een heel natuurlijke manier in volume toenemen en dat rimpels en lijntjes gecorrigeerd worden. Het resultaat is gelijk zichtbaar en heeft een werking tot 9 maanden.

Radiesse fillers

De radiesse filler is een filler die bestaat uit lichaamseigen CaHa deeltjes. Deze zorgen ervoor dat de huid meer volume krijgt en de huid er strakker uit komt te zien. Radiesse wordt voornamelijk gebruikt om de volume te herstellen in de wangen en een lift te creëren. Dit merk heeft een werking van 18 maanden en doordat de werking zo lang aanhoudt met het feit dat het al jaren toegepast wordt in de geneeskunde is het een van de meest prijzige behandelingen.

Filler behandeling in Groningen bij Looking Young

Omdat wij veiligheid en kwaliteit voorop hebben staan in ons Looking Young woordenboek zijn wij een goede en betrouwbare keuze. Wij werken met gecertificeerde artsen die jarenlang ervaring hebben in het behandelen met botox en fillers. Ondanks dat veiligheid en kwaliteit het belangrijkste zijn voor ons willen wij ook betaalbaar zijn. Kijk hier voor de prijzen van al onze behandelingen.

Veelgestelde vragen

Een consult met onze gecertificeerde artsen is kost €50 bij ons. U kunt na het consult besluiten om gelijk een behandeling uit te laten voeren of u kunt ervoor kiezen om er nog over na te denken of helemaal geen behandeling uit te laten voeren. Het consult duurt tussen de 15 en 20 minuten en de kosten worden verrekend indien u gelijk een behandeling laat uitvoeren.

De kosten van een filler behandeling is afhankelijk van welk deel van uw gezicht u behandelt wilt worden en hoeveel ml hyaluronzuur onze artsen nodig acht voor het beste resultaat. Bekijk de kosten van alle behandelingen die wij bieden.

Een filler wordt het meeste gebruikt bij de volgende behandelingen; neuscorrectie, jukbeenderen, lipvolume, kaaklijn, hamsterwangen, neuslippenplooi, marrionetlijnen en kincorrectie.

Het effect van de behandeling is afhankelijk van welk product/ merk gebruikt wordt door onze gecertificeerde artsen. De werking van onze fillers is tussen de 6-18 maanden afhankelijk van welke merk wordt gebruikt voor de filler behandelingen.

Over het algemeen is een behandeling bijna pijnloos. Echter ervaren mensen bij het behandelen van de lippen en in de regio erom heen wel wat pijn. Hierdoor gebruiken wij een verdovende middel om de pijn te minimaliseren. Al onze fillers hebben het stofje Lidocaïne in zich wat een verdovende effect heeft.

Na een filler behandeling is er meestal niks te zien aan het gezicht. In het sterk doorbloede gezicht kan soms wel een bloedinkje voorkomen, maar deze is gemakkelijk te camoufleren en gaat ook snel weer weg.

Wij raden aan om na een behandeling 48 uur tot een week niet te zwaar te sporten, naar de sauna en zonnebank te gaan of lang in de zon te liggen.

Voor een behandeling of een consult kunt u contact opnemen met Looking Young. Bij het eerste gesprek of correspondentie via e-mail zullen wij een afspraak met u plannen voor een eerste consult. Tijdens dit consult in de kliniek zal onze behandelend arts uw medische geschiedenis met u bespreken en zal hij vragen naar uw wensen en behoeften. Hierin zal onze arts eerlijk advies geven of de wensen en behoeften realistisch zijn.

Ook zal onze arts aangeven welke behandeling het beste bij u past, om het optimale resultaat te behalen. Tijdens het consult kunt u bepalen of u gelijk de behandeling wilt laten uitvoeren, of dat u er nog even over wilt nadenken alvorens u een volgende afspraak inplant.

Het is in Nederland volgens de wet niet toegestaan om een behandeling te laten uitvoeren indien u nog niet 18 jaar oud bent.

Wij voeren geen behandelingen uit bij vrouwen die zwanger zijn. Het is wetenschappelijk niet aangetoond wat de effecten zijn op de zwangerschap en op de lange termijn.