Hangende mondhoeken behandeling
voor een mooie en jeugdige lach

Hangende mondhoeken, wat zijn dat?

Hangende mondhoeken zijn rimpels die ervoor zorgen dat uw gezicht er ouder uit gaat zien en uw gezicht minder vrolijk lijkt. Veel mensen storen zich eraan en willen hier iets aan doen. Hangende mondhoeken komen vaak voor in combinatie met marionetlijnen rimpels en worden meestal samen behandeld bij ons door plastisch chirurg, dokter Yassir Eltahir.

Wat is de oorzaak van hangende mondhoeken?

Bij het ouder worden vormen zich vanzelf rimpels in uw gezicht. Bij de een wat eerder dan de ander. Echter is dit een natuurlijk proces en krijgt iedereen er mee te maken. Maar wat is de oorzaak van hangende mondhoeken. De reden voor hangende mondhoeken of andere rimpels in uw gezicht ontstaan doordat het gezicht door de jaren heen volume en collageen verliest. Ook wordt de schedel door de jaren kleiner heen en gaat de huid hierdoor wat hangen. De rimpels (kunnen) ontstaan ook door het vaak samentrekken van de spieren in dit gebied.

Hoewel het camoufleren van hangende mondhoeken geen nut heeft, kunnen ze uitstekend behandeld worden met een hangende mondhoeken filler of botox behandeling.

Wat kunt u zelf doen om de rimpels te verminderen?

U heeft hangende mondhoeken en wilt er iets aan doen, maar wat kunt u zelf doen? Het ontwijken van rimpels is onmogelijk en dit is een natuurlijk verouderingsproces. Echter kunt u een aantal dingen doen dat ervoor zorgen dat u rimpels in mindere mate krijgt. Dit zijn:

  • Vermijden van te veel in de zon liggen
  • Gezond eten
  • Vermijden om te roken
  • Proberen om op uw rug te slapen

 
Echter is het behandelen van de rimpels in deze regio het meest effectief met een botox of filler behandeling.

Hangende mondhoeken kosten

De kosten voor het liften van hangende mondhoeken zijn afhankelijk van de hoeveelheid hyaluronzuur en/of botox dat onze arts denkt nodig te zijn om u het optimale resultaat te laten bereiken. Aan de hand van een gratis consult bij ons zal onze arts eerlijk en open advies geven aan u. Tijdens dit consult zal hij ook u gezondheidsachtergrond bespreken om de veiligheid van de behandeling te waarborgen.

De kosten voor de hangende mondhoeken behandeling zijn variabel en afhankelijk van uw gezicht en u wensen. Wij bieden de behandeling van de hangende mondhoeken aan voor de volgende prijzen:

Welke behandeling? Aantal zones botox Prijs
Hangende mondhoeken botox behandeling ½ €80
Hangende mondhoeken botox behandeling 1 €150
Welke behandeling? Aantal zones botox Prijs
Hangende mondhoeken botox behandeling ½ €80
Hangende mondhoeken botox behandeling 1 €150

Onze filler behandelingen worden uitgevoerd met zowel de Sapyha filler als de Juvederm filler. Hier kunt u meer te weten komen over deze 2 filler merken die wereldwijd worden toegepast door medische specialisten.

Looking Young Groningen

Hangende mondhoeken behandelen

De behandeling zelf duurt zelf rond de 15 minuten en is vrijwel pijnloos. Indien u wilt kan er altijd wat verdoofd worden en al onze fillers die wij gebruiken hebben ook het verdovende stof lidocaïne, waardoor u nauwelijks iets voelt van de hangende mondhoeken behandeling.

Direct na de behandeling kan er soms wat roodheid en een kleine zwelling ontstaat. Dit gaat echter dezelfde of de volgende dag helemaal weg.

Resultaat van de behandeling

Het resultaat is meestal zichtbaar na de botox hangende mondhoeken behandeling, maar 2 weken na de behandeling is het resultaat ideaal. Het resultaat houdt tussen de 3-5 maanden aan met een botox behandeling. En met een filler behandeling houdt het resultaat tussen de 6 en 12 maanden aan, afhankelijk van welke filler u kiest.

Voor het ideale resultaat dient u tot 24 uur na de behandeling zwaar sporten te vermijden en 48 uur na de behandeling de sauna en zonnebank te vermijden.

Waarom een injectables behandeling uit laten voeren in Groningen bij Looking Young?

Bij Looking Young werken wij met plastisch chirurg, dokter, Yassir Eltahir, die achtvoudig internationaal gekwalificeerd is. In samenwerking met onze dokter gebruiken wij alleen de meest veilige en kwalitatieve producten op de markt zodat u behandelingen altijd gewaarborgd zijn.