Kaaklijn verstrakken voor een stralend gezicht

Waarom een kaaklijn behandeling met een filler uit laten voeren in Groningen?

Het strakker maken van de kaaklijn wordt bij zowel vrouwen als mannen steeds populairder. Vanaf het 30e levensjaar begint bij veel mensen het collageen in het gezicht af te nemen en wordt de huid slapper. Bij de kaaklijn worden de wangen slapper, deze worden dan ook wel hamsterwangen genoemd.

Om hamsterwangen weg te nemen en een strakke kaaklijn te behouden, of terug te krijgen, wordt door één van onze gecertificeerde artsen een filler behandeling aanbevolen. De kaaklijn verstrakken aan de hand van een filler behandeling is gezichtsbepalend en zorgt ervoor dat u er jonger uitgaat zien.  Samen met de kin behandeling en jukbeenderen behandeling wordt een strakke kaaklijn geassocieerd met jeugdigheid.

Strakkere kaaklijn voor de behandeling
Strakkere kaaklijn na de behandeling

Foto’s van voor – en na een kaaklijn filler behandeling bij Looking Young in Groningen
Tevens is naast het verstrakken van de kaaklijn ook de hals verstrakt aan de hand van onze filler behandeling

Wat zijn de voordelen van een strakke kaaklijn?

  • Jeugdige uitstraling
  • Toename van collageen in het gezicht
  • Toename van botweefsel
  • Een strakkere huid

Waarom ontstaan hamsterwangen?

Hamsterwangen ontstaan wanneer de huid bij het ouder worden slapper wordt en volume in het gezicht verloren gaat. Ook neemt het botweefsel in het gezicht af. Dit is bij het ouder worden een natuurlijk proces en kan voor sommigen ervoor zorgen dat de jeugdigheid van gezicht verloren gaat. Gelukkig is een niet operatieve filler behandeling hiervoor een goede oplossing.

Hoe krijg je een strakke kaaklijn?

Een strakke kaaklijn krijgen kan aan de hand van verschillende manieren. Echter prefereren onze artsen om dit aan de hand van een niet operatieve filler behandeling te doen. Dit kan bij ons via verschillende filler merken. Dit zijn de Saphya,  Stylage, Juvéderm, Radiesse en Profhilo filler. Alle merken behoren tot de A merken en worden wereldwijd veel toegepast.

Voornamelijk voor het strakker maken van de kaaklijn, de jukbeenderen en de neuslippenplooi worden filler behandelingen veel toegepast. De behandeling voor het strakker maken van de kaaklijn wordt ook wel een liquid facelift genoemd en de werking duurt tussen de negen en 16 maanden, afhankelijk van welke filler u kiest.

Een eerste consult met één van onze artsen en duurt ongeveer 20 minuten.

Voor de kaaklijn behandeling

Wanneer u een afspraak bij ons inplant, voor een behandeling of een consult, zal één van onze artsen uw gezondheidsgeschiedenis met u doornemen en zal hij uitgebreid luisteren naar uw wensen met betrekking tot de kaaklijn behandeling. Aan de hand van uw wensen zal hij een eerlijk advies wat er mogelijk is. U kunt na het gesprek gelijk de behandeling laten uitvoeren of indien u bedenktijd nodig heeft een vervolgafspraak maken.

Looking Young Groningen

De behandeling

De behandeling om de kaaklijn te verstrakken duurt zelf maar een paar minuten. Onze arts zal het natuurlijke in het lichaam voorkomende hyaluronzuur (filler) injecteren. Onze fillers bevatten de verdovende stof lidocaïne, wat ervoor zorgt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

Na de hamsterwangen behandeling

Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar. Het kan voorkomen dat er een beetje zwelling ontstaat, dat de huid wat rood wordt en wat gevoelig aanvoelt. Echter trekt dit binnen één of twee dagen weer weg. Het wordt geadviseerd om de eerste 24 uur na een behandeling de sauna of zonnebank te vermijden. Ook wordt sporten gedurende de eerste 24 uur na de behandeling afgeraden. Houdt u zich aan deze regeltjes, dan krijgt u het beste resultaat.

Het ideale resultaat is twee weken na de behandeling zichtbaar en houdt tussen de negen en 16 maanden aan, afhankelijk van de filler die u toegediend krijgt. Na een behandeling kunt u in principe gewoon verder met uw werkzaamheden en kunt u zich gewoon in het openbaar vertonen.

Waarom een strakke kaaklijn behandeling bij Looking Young?

Of u nu de kaaklijn strakker wilt maken, de jukbeenderen meer volume wilt geven of de neulslippenplooi mooier wilt maken, u bent bij ons op een veilige plek. Wij werken met gecertificeerde injectables artsen die jarenlange ervaring hebben met botox en filler behandelingen. Samen met onze artsen werken wij alleen met de beste producten die er op de markt te verkrijgen zijn, om daarmee uw kwaliteit te bieden en veiligheid van de behandelingen te waarborgen.