Neuslippenplooi verminderen
in Groningen

Wat is de neuslippenplooi?

De neuslippenplooi rimpels zijn de rimpels die lopen vanaf de neushoeken naar de mondhoeken. Bij het ouder worden is het heel natuurlijk dat men rimpels begint te krijgen, de volume in het gezicht kleiner wordt en dat de huid een beetje gaat hangen. De neus-lippenplooi is vaak een van de eerste rimpels die men krijgt en kan ervoor zorgen dat het gezicht er ouder, bozer en vermoeider eruit gaat zien. Maar wat is de oorzaak van de neuslippenplooi?

Uitleg over de neus-lippenplooi behandeling

In het volgende filmpje wordt heel duidelijk uitgelegd wat de neuslippenplooi rimpel precies is en wat u er tegen kunt doen.

Oorzaken neuslippenplooi rimpels

De belangrijkste oorzaak voor het verkrijgen van de rimpels in het hele gezicht komt door het ouder worden. Wanneer men ouder wordt neemt het volume en de elasticiteit in het gezicht af, en wordt ook de schedel kleiner. Hierdoor gaat de huid hangen en is de huid rondom de schedel minder strak.

Daarnaast kan het verouderingsproces versneld raken wanneer men rookt, veel alcohol drinkt of te veel in de zon ligt. Hoewel met niet aan het ouder worden ontkomt kunnen de rimpels wel gedeeltelijk of zelfs helemaal verwijderd worden.

Neus-lippenplooi filler om de rimpels te verminderen

Het verminderen, wegnemen of opvullen van de neuslippenplooi rimpels kan heel goed met een filler behandeling. Door het injecteren van lichaamseigen natuurlijke hyaluronzuur, krijgt de huid meer volume en collageen, wordt de rimpel opgevuld en gaat het gezicht er jonger uitzien. De neuslippenplooi zal met behulp van een filler verminderen of verdwijnt tijdelijk helemaal.

De duur van het effect van de behandeling is afhankelijk van de filler die gebruikt wordt. Wij gebruiken drie soorten fillers; de Sapyha filler, de Stylage filler en de Juvedérm filler. Het effect en de prijzen van de neuslippenplooi filler, aan de hand van beide fillers, staan hieronder vermeld. Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met de jukbeenderen behandeling.

Neuslippenplooi voor de behandeling met een filler
Neuslippenplooi na de behandeling met een filler

Foto van voor en na een neuslippenplooi filler behandeling.
Voor een bepaalde tijd zullen de rimpels in deze regio grotendeels, of zelfs helemaal verdwijnen

Merk filler Effect van de behandeling Prijs behandeling neuslippenplooi
Juvedérm 12-18 maanden €375
Stylage 9-12 maanden €350
Saphya 6-12 maanden €300
Radiesse 18 maanden €475
Profhilo 12 maanden €300

Het gemiddelde effect van de neuslippenplooi behandelingen aan de hand van onze fillers. Het effect is uiteraard ook per persoon afhankelijk.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Wanneer u bij ons een afspraak heeft gemaakt krijgt u altijd een consult afspraak met één van onze gecertificeerde artsen. Hier kunt al uw wensen bespreken met onze artsen. Onze artsen zullen naar aanleiding van uw wensen eerlijk aangeven wat er mogelijk is. Ook zullen ze uw gezondheidsachtergrond bespreken om de veiligheid van de behandeling te waarborgen.

Het eerste consult duurt tussen de 15-20 minuten. Hierna kunt ervoor kiezen om gelijk een behandeling uit te laten voeren of u kiest ervoor om er nog over na te denken.

Looking Young Groningen

De neuslippenplooi behandeling in Groningen

Wanneer u de behandeling wilt doen, zal één van onze de artsen uw gezicht met een verdovende crème insmeren; hierna zal hij een aantal keren in de neuslippenplooi prikken.

De fillers die wij gebruiken bevatten hiernaast ook nog het verdovende middel lidocaïne, waardoor de pijn minimaal zal zijn. De behandeling zelf duurt vijf tot tien minuten.

Na de behandeling en het resultaat

In principe kunt u na de neuslippenplooi filler behandeling uw dagelijkse werkzaamheden verder uitvoeren en is er nauwelijks iets aan uw gezicht te zien. Het behandelde gebied in het gezicht kan voor één à twee dagen wel wat gevoelig zijn na de behandeling. Ook kan er wat roodheid ontstaan, maar dat zal dezelfde dag gewoon weer verdwijnen.

Om het ideale resultaat te krijgen dient u de eerste twee dagen de sauna en zonnebank te vermijden. Ook wordt zwaar sporten 24 uur na de behandeling afgeraden. Het ideale resultaat is twee weken na de behandeling zichtbaar en het resultaat blijft tussen de 9-18 maanden zichtbaar.

Waarom een behandeling uit laten voeren bij Looking Young

Wij zijn van mening dat medische behandelingen altijd kwalitatief en veilig moeten worden uitgevoerd. Hierom werken wij met A merken/ producten in de cosmetische geneeskunde en met ervaren gecertificeerde artsen. Ook vinden wij dat behandelingen ook betaalbaar moeten zijn.

Komt u gerust langs voor een consult en dan kunt u al uw wensen bespreken met onze arts.