Fronsrimpels behandeling met botox

Fronsrimpels verwijderen

Het ouder worden en het krijgen van rimpels is een natuurlijk proces wat soms als vervelend kan worden ervaren. Om de fronsrimpels te verwijderen gebruiken wij botox. Een botox behandeling tegen de fronsrimpels werkt uitstekend.  Vaak wordt deze behandeling gecombineerd met de wenkbrauwlift of voorhoofdrimpel behandeling. Al deze botox behandelingen zorgen ervoor dat de boze blik weggaat en dat de rimpels op uw frons verwijderd worden. U ziet er ook gelijk jonger uit.

Eerste botox consult

Het eerste consult bij Looking Young is altijd €50. Deze kosten worden echter verrekend als u gelijk een behandeling uit laat voeren. U kunt onze artssn die jarenlang ervaring hebben en gecertificeerd zijn, al uw wensen bespreekbaar maken. Onze artsen zullen u altijd eerlijk advies geven. Een fronsrimpel botox consult duurt tussen de 15 en 20 minuten en u kunt na het consult beslissen om een behandeling uit te voeren of om er eventueel nog even over na te denken. Onze arts zal u ook vragen om u gezondheidsachtergrond door te geven. Dit is nodig vanwege veiligheidsredenen.

Fronsrimpel filler gebruiken voor het wegnemen van rimpels in uw Frons?

De behandeling om fronsrimpels te verwijderen of verminderen worden normaal gesproken met een botox behandeling uitgevoerd. Echter kan het voorkomen dat de rimpels erg diep zijn en dat het gewenste resultaat met een botox behandeling niet optimaal is. In dit geval raadt onze arts vaak aan om de botox behandeling te combineren met een fronsrimpel filler behandeling. Deze combinatie verzekert het effect dat de rimpels verdwijnen. Over het algemeen is een botox behandeling voldoende voor het gewenste resultaat, het verwijderen van de fronsrimpels.

Kosten voor het verwijderen van fronsrimpels

De kosten voor het verwijderen van de fronsrimpels met een botox behandeling zijn vanaf €80 voor een halve zone of baby botox. Afhankelijk van hoeveel units Botox (Botuline Toxine) onze artsen nodig achten tijdens het consult zal de definitieve prijs worden bepaald. Vaak gaat deze botox behandeling in combinatie met een filler en/of andere botox behandeling zoals de kraaienpootjes behandeling of de wenkbrauwlift behandeling. Bij een combinatie van behandelingen en meerdere zones geven wij korting. De prijs is afhankelijk van het aantal units botox dat gebruikt dient te worden. De kosten van €99 zijn voor een halve zone. Bij een halve zone wordt meestal 12,5 units botox gebruikt voor de behandeling van het weghalen van de rimpels in de frons.

Looking Young Groningen

Voor de behandeling

Het wordt aangeraden om vijf dagen voor de behandeling geen bloedverdunners te gebruiken zoals ibuprofen en aspirine. Ook wordt het innemen van alcohol 24 uur voor de behandeling afgeraden.

Tijdens de behandeling van fronsrimpels

De behandeling zelf duurt maar een paar minuten en is vrijwel pijnloos. Blauwe plekken na de botox behandeling komen nauwelijks voor. Indien deze wel voorkomen dient u deze plek een paar keer te koelen gedurende de eerste 24 uur. Onze artsen zullen u altijd van de volledige informatie voorzien zodat u altijd op de hoogte bent of dat bij het consult, voor de behandeling of na de behandeling is.

Na de behandeling

In de eerste paar uren na de botox behandeling is het belangrijk dat u het aanbrengen make-up op uw gezicht vermijdt. Ook wordt zwaar sporten, de sauna en zonnebank, en veel in de zon liggen de eerste week na de behandeling afgeraden om het beste resultaat te behalen.