Jukbeenderen behandeling voor een jonger uiterlijk

Waarom een jukbeenderen behandeling in Groningen uit laten voeren?

Bij het ouder worden, neemt de volume van het gezicht af en neemt ook het bindweefsel in de huid af. Door de jukbeenderen of jukbenen behandeling uit te laten voeren neemt de volume van het gezicht weer toe. De behandeling wordt het meest geassocieerd met het krijgen van de V vorm in het gezicht en het verzachten van de neus-lippenplooi. Het gezicht gaat er jonger en stralender uitzien en krijgt een natuurlijke lift. Tevens zorgt de behandeling ervoor dat het aanmaken van collageen wordt gestimuleerd en dat de vermoeidheid van het natuurlijk ouder wordende gezicht wordt verminderd.

Welke filler gebruiken wij voor de behandeling?

De jukbeenderen of jukbenen behandeling is een van de populairste filler behandelingen bij ons. Door de behandeling gaat het hele gezicht er op een natuurlijke manier weer jonger uitzien. Voor deze behandeling gebruiken wij, de in het eigen lichaam natuurlijk voorkomende stof, hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat er collageen wordt aangemaakt in het gezicht en lost uiteindelijk weer natuurlijk op in het lichaam. Wij gebruiken verschillende merken voor de jukbenen behandeling. Dit zijn de Saphya, Stylage, Juvéderm, Radiesse en Profhilo filler.

Waarom een jukbeenderen filler behandeling uit laten voeren bij Looking Young?

Wij vinden veiligheid en kwaliteit het allerbelangrijkste. Daarom werken wij met gecertificeerde artsen die jarenlang ervaring hebben met filler en botox behandelingen. In overleg met onze artsen gebruiken wij alleen A merken die al jarenlang worden gebruikt in de cosmetische geneeskunde. Naast veiligheid en kwaliteit vinden wij het ook belangrijk om betaalbaar te zijn. Hierdoor bieden wij onze behandelingen bijna altijd voordeliger aan dan onze concurrenten.

Kosten Jukbeenderen filler

De prijs van de jukbeenderen filler behandeling Groningen bedraagt vanaf €325 voor 1 ml. Dit is een scherpe prijs. De exacte prijs is afhankelijk van welke merk filler je kiest. Aan de hand van uw wensen zal onze arts advies geven hiervoor. Het effect van de jukbeenderen filler is minimaal 12 maanden zichtbaar.

Looking Young Groningen

Eerste consult

Bij het eerste gesprek met één van onze artsen, zal de arts de medische achtergrond met u bespreken zodat de veiligheid gewaarborgd is. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen bespreken met onze arts en tevens alle vragen stellen die u heeft met betrekking tot de (jukbeenderen) behandeling. Onze artsen zal altijd een eerlijke en realistische advies geven met betrekking tot het resultaat dat haalbaar is. Na dit gratis gesprek kunt u zelf kiezen of u de behandeling wilt laten uitvoeren of dat u nog wat bedenktijd nodig heeft. Het consult duurt rond de 15-20 minuten.

Voor de behandeling

Wij adviseren om 1 week voor de behandeling geen bloedverdunners te gebruiken, zoals aspirine en ibuprofen. Ook adviseren wij het gebruik van voedingssupplementen te verminderen of helemaal niet in te nemen. En als laatste adviseren wij om geen alcohol te gebruiken 2 dagen voor de behandeling.

Hoe verloopt de jukbeenderen behandeling Groningen

De behandeling zelf duurt maar een paar (5-10) minuten. Onze plastisch chirurg zal een aantal keren (5-8) prikken in de jukbenen. Dit doet nauwelijks pijn doordat er wordt verdoofd. Gelijk na de behandeling zal de arts de jukbeenderen kort masseren.

Na de behandeling

Na de behandeling kunt u het gebied dat is behandelt het beste even koelen. Wij adviseren om de eerste week de sauna, zonnebank, en te veel in de zon liggen te vermijden. Ook het bezoeken van een schoonheidsspecialiste wordt afgeraden in de eerste 2 weken na de jukbenen behandeling.

Resultaat

Het resultaat van de jukbeenderen filler blijft tussen de 12 en 15 maanden afhankelijk van welke filler u kiest voor deze behandeling. Hierna kunt u langskomen voor een vervolgbehandeling.