Kraaienpootjes

Kraaienpootjes behandelen in Groningen

Kraaienpootjes in het gezicht ontstaan natuurlijk bij het ouder worden en veel mensen storen zich eraan. Ze zijn vaak zichtbaar bij het lachen en zijn vaak de eerste rimpels die men krijgt. De kraaienpootjes of kraaienpootje behandeling in Groningen is één van de meest voorkomende en populaire botox behandelingen die bij ons worden uitgevoerd en de rimpels zijn na de behandeling niet meer zichtbaar.

De behandeling wordt bij Looking Young uitgevoerd door plastisch chirurg, Yassir Eltahir, die achtvoudig gekwalificeerd is internationaal. De prijs voor de behandeling van kraaienpootjes is vanaf €80.

Kraaienpootjes verwijderen in Groningen

Foto’s van voor – en na een kraaienpootjes behandeling bij Looking Young in Groningen

Waarom ontstaan kraaienpootjes?

Rimpels van de kraaienpootjes ontstaan natuurlijk en geleidelijk bij het ouder worden en worden ook wel lachrimpels genoemd. De redenen hiervoor zijn lachen, praten, in de zon zijn zonder een zonnebril te dragen en het natuurlijk verlies van collageen. Roken zorgt er ook voor dat u sneller rimpels in dit gebied krijgt.

Waarom een behandeling laten uitvoeren om lachrimpels te verwijderen?

Door een behandeling in deze regio met botuline toxine (botox), een spierontspanner, uit te laten voeren ontspant deze regio in het gezicht waardoor de lachrimpels verminderen en vaak helemaal (tijdelijk) verdwijnen. Meestal beginnen de eerste lachrimpels in dit gebied rond het 30e à 40e levensjaar. Echter kan dit ook eerder zijn afhankelijk van uw genetische achtergrond en uw omgeving.

Of u jong of wat ouder bent, een botox behandeling heeft altijd effect en u zal er altijd jonger uit komen te zien. Wanneer u eerder begint met het verwijderen van lachrimpels met botox, zal het effect op de langere termijn beter zijn.

Het eerste consult bij Looking Young

Het eerste consult bij Looking Young Groningen kost €50. Onze artsen nemen in een tijdsbestek van 20-30 minuten al uw wensen door en zullen u altijd eerlijk advies geven met betrekking tot het gewenste resultaat. Naar aanleiding van dit gesprek kunt u zelf kiezen of u direct een behandeling wilt laten uitvoeren of er nog even over na wilt denken.

Kosten voor de behandeling tegen kraaienpootjes in Groningen

De kosten voor de kraaienpootje of kraaienpootjes behandeling bij ons in Groningen zijn afhankelijk van het aantal units/ zones die onze arts nodig acht om het gewenste resultaat te behalen. Voor de behandeling om kraaienpootjes te verwijderen is meestal 25 units/ 1 zone botox nodig om de rimpels te verwijderen in deze regio. Echter kan het zijn dat u minder units nodig hebt, vooral als u jonger bent. De kosten zijn vanaf €80.

Looking Young Groningen

De behandeling zelf om lachrimpels te verwijderen

Het kraaienpootje – of de kraaienpootjes behandeling zelf duurt maar een paar minuten. Onze arts zal een aantal keren in de te behandelen regio prikken. De behandeling is voelbaar, maar niet pijnlijk en is zo voorbij.

Resultaat en effect van deze anti-rimpelbehandeling

Hoewel bij een botox behandeling het resultaat vaak snel zichtbaar is, komt het beste effect van de behandeling zichtbaar rond de 12e dag na de behandeling. Het totale effect houdt vier tot zes maanden aan. Daarna dient u voor een vervolgafspraak te komen voor het gewenste resultaat. Wij raden u aan om iets eerder dan vier tot zes maanden voor een vervolgafspraak terug te komen, omdat dit voor de langere termijn een beter effect heeft.

Foto van voor en na een kraaienpooten behandeling met botox

Nog een voorbeeld  van een behandeling van de kraaienpootjes met botox bij Looking Young in Groningen

Extra informatie

Een kraaienpootjes behandeling of een andere botox of filler behandeling is alleen toegestaan voor clienten die ouder dan 18 jaar zijn. Ter controle dient u altijd een identificatiebewijs mee te nemen.

Wanneer u zwanger bent is het niet toegestaan om een botox of filler behandeling uit te laten voeren. Het effect ervan is op de langere termijn nog niet voldoende onderzocht. Als laatste willen wij meegeven dat alleen artsen bevoegd zijn om injectables behandelingen uit te voeren en dat u nooit een behandeling moet laten uitvoeren door personen die niet BIG geregistreerd zijn en niet onder het beroep artsen vallen.