Lippen opvullen in Groningen

Waarom Lippen laten opvullen in Groningen?

Het opvullen van de lippen zorgt voor een jong, mooi en sensueel uiterlijk. De behandeling wordt wereldwijd meer-en-meer uitgevoerd op zowel beroemdheden als gewone dames. Naarmate men ouder wordt neemt het volume in het hele gezicht af, ook in de lippen dus. Hierdoor raken vrouwen vaak gefrustreerd omdat de eens zo mooie lippen er minder mooi en jeugdig uit komen te zien. Maar ook dames die van nature wat dunne lippen hebben vinden dit vaak vervelend en willen hun lippen graag opvullen. Bij Looking Young bent u hiervoor op het juiste adres; onze gecertificeerde artsen vullen uw lippen op, op zo’n natuurlijk mogelijke manier zodat het resultaat er mooi en niet overdone eruit komt te zien.

Natuurlijk opgevulde lippen

Het opvullen van de lippen met een filler behandeling is in onze kliniek in Groningen de meest uitgevoerde behandeling. Voor het succesvol toedienen van een lipfiller voor deze behandeling, zodat het resultaat er natuurlijk en mooi uit komt te zien, is het belangrijk dat de lipfiller met mate geïnjecteerd wordt. Over correctie van de lippen kan averechts werken en ervoor zorgen dat het resultaat er niet mooi uit komt te zien. Daarom werken wij bij Looking Young samen met ervaren gecertificeerde artsen en werken wij met de meest veilige lipfillers welke tot de A merken in de cosmetische geneeskunde markt behoren; met als doel dat u er jonger uit komt te zien met een stralende glimlach.

Lippen opvullen voor de behandeling
Lippen opvullen na de behandeling

Foto’s van voor – en na een lipfiller behandeling bij Looking Young in Groningen

Eerste consult voor een lipfiller behandeling

De eerste stap voor het opvullen van uw lippen is dat u een fijn gevoel krijgt bij het eerste gesprek met één van onze artsen. Onze artsen hebben al jarenlang ervaring met het uitvoeren van injectables behandelingen en voeren al heel lang filler – en botox behandelingen uit. Tijdens dit eerste gesprek kunt u al u vragen en wensen omtrent de behandelingen bespreken met één van de artsen. Onze artsen zullen altijd eerlijk hun mening en advies geven. Tevens zullen zij met u uw medische geschiedenis bespreken om de veiligheid en kwaliteit van de filler behandeling te waarborgen. Onze artsen geloven in een persoonlijke aanpak en zullen nooit uw lippen vergroten aan de hand van een voorbeeld of een beroemdheid. Ze zullen altijd kijken wat voor een resultaat het beste bij u past zodat u zich mooier, jonger en frisser gaat voelen.

Het corrigeren van de lippen

Onze artsen zijn ook expert op het gebied van (herstel)correcties wanneer een ingreep bij een andere chirurg of arts niet goed is verlopen. Meestal betekent dit dat na de ingreep de lippen wat scheef staan, er een bobbel in de lippen ontstaat of dat de lippen asymmetrisch zijn. Ook voor het corrigeren van een andere lipfiller behandeling bent u bij Looking Young Groningen op het juiste adres. Wanneer de behandeling bij een andere kliniek is uitgevoerd behandelen wij de correctie voor de kostprijs.

Hoe werkt het opvullen van de lippen met een filler?

Onze artsen werken het liefst met de Juvedérm, Stylage,  Saphya, Radiesse of Profhilo fillers om de lippen meer volume te geven, zodat de lippen er na de behandeling op de meest natuurlijke manier eruit komen te zien. Alle fillers zijn A merken in de injectables markt, worden wereldwijd enorm veel toegepast en zijn veilig wanneer het door een specialist wordt toegepast.

Looking Young Groningen

Nadat u besluit om een lipfiller behandeling uit te laten voeren zal één van onze artsen een aantal keren in de lippen prikken. Om mooie, natuurlijke lippen met meer volume te krijgen zal de arts nooit te veel hyaluronzuur injecteren, maar precies voldoende. De hyaluronzuur dat wordt geïnjecteerd is een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam die na enige tijd vanzelf weer oplost.

De behandeling zelf duurt slechts een paar minuten; voordat u het weet is de behandeling voorbij. Bij het injecteren in en rondom de lippen wordt de verdovende stof lidocaïne toegepast zodat u tijdens het injecteren nauwelijks pijn voelt.

Wat zijn de voordelen van het opvullen van de lippen bij Looking Young?

  • Mooie, natuurlijke lippen met meer volume
  • Gedefinieerde lippen
  • Door de mooie natuurlijke lippen is het hele gezicht mooier
  • Gratis nabehandeling
  • Behandeling door artsen die gecertificeerd zijn en meer dan duizenden behandelingen hebben uitgevoerd
  • U kunt uzelf gelijk laten zien na de behandeling.

Na afloop van de lippen opvul behandeling

Nadat de lippen zijn opgevuld kan het geïnjecteerde gebied een aantal uren na de behandeling een klein beetje zichtbaar zijn. Echter is het nauwelijks te zien en door een beetje lippenstift of lipgloss te gebruiken zal het helemaal niet te zien zijn. Wat belangrijker is aan de lipfiller behandeling is dat dit een van de meest veilige en makkelijkste behandelingen is om uit te voeren door artsen.

Voor het beste resultaat

Kleine opzwellingen en wat pijn kunnen voorkomen na de behandeling, maar zullen na een paar uur helemaal wegnemen. Om het beste resultaat te krijgen wordt aangeraden om de eerste twee dagen niet te zonnen, de sauna in te gaan of zwaar te sporten. Tevens wordt het nuttigen van alcohol en het gebruik van bloedverdunners de eerste 24 uur na de behandeling afgeraden. Dit zijn factoren die ervoor kunnen zorgen dat de werking van de lipfiller minder lang zichtbaar zal zijn.

Het ideale resultaat van de behandeling zal na één tot twee weken na de behandeling zichtbaar zijn. En het resultaat na een behandeling in de Looking Young kliniek zal tussen de zes en 18 maanden zichtbaar blijven, omdat wij lipfillers gebruiken waarvan de werking langer aanhoudt dan de fillers die sommigen andere klinieken toepassen. Dit zijn Juvedérm Voluma, Stylage filler, de Saphya Lido, Radiesse en Profhilo fillers.

Lipfillers en de werking ervan

Om een beter inzicht te geven hebben wij de meest voorkomende lipfillers wereldwijd voor u in kaart gebracht. Tevens kunt u zien hoe lang het effect gemiddeld aanhoudt. De schuin gedrukte fillers worden bij ons toegepast.

Meest bekende fillers wereldwijd Gemiddelde werking van de fillers in maanden
Juvedérm filler 12-18 maanden
Sapyha filler 6-12 maanden
Stylage fillers 9-12 maanden
Radiesse filler 18 maanden

Wij werken met de Saphya, Stylage, Juvedérm, Radiesse en Prohfilo fillers. Onze artsen raden alle fillers aan maar hebben de voorkeur voor de Juvedérm filler, omdat deze een langdurigere werking heeft ten opzichten van de andre twee lipfillers. De Profhilo filler is een uniek product en wordt voor een aantal specifieke behandelingen geadviseerd.

Laatste tip voor het opvullen van de lippen

De lipfiller behandeling neemt weinig risico’s met zich mee indien het wordt uitgevoerd door een medisch specialist, zoals een ervaren cosmetisch arts of plastisch chirurg. Zorg er altijd voor dat u weet waar u heen gaat en wie u behandelt. De twee meest voorkomende verenigingen voor artsen waar artsen opgeleid worden voor het toedienen van botox en filler behandelingen zijn het NVCG en de NVPC. Wanneer een arts niet is aangesloten bij een van deze verenigingen betekent dat niet dat ze niet deze behandelingen mogen uitvoeren, echter zijn de artsen die bij deze verenigingen aangesloten zitten meer bevoegd om de botox en filler behandelingen uit te voeren.