Lippen opvullen

Lippen opvullen in Groningen

Het opvullen van de lippen zorgt voor een jong, mooi en sensueel uiterlijk. De behandeling wordt wereldwijd meer-en-meer uitgevoerd op zowel beroemdheden als gewone dames. Naarmate men ouder wordt neemt het volume in het hele gezicht af, ook in de lippen dus. Hierdoor raken vrouwen vaak gefrustreerd omdat de eens zo mooie lippen er minder mooi en jeugdig uit komen te zien. Maar ook dames die van nature wat dunne lippen hebben vinden dit vaak vervelend en willen hun lippen graag opvullen. Bij Looking Young bent u hiervoor op het juiste adres; onze plastisch chirurg vult uw lippen op, op zo’n natuurlijk mogelijke manier zodat het resultaat er mooi en niet overdone eruit komt te zien.

Natuurlijk opgevulde lippen

Het opvullen van de lippen met een filler behandeling is in onze kliniek in Groningen één van de meest uitgevoerde behandelingen. Voor het succesvol toedienen van een filler voor deze behandeling, zodat het resultaat er natuurlijk en mooi uit komt te zien, is het belangrijk dat de filler met mate geïnjecteerd wordt. Overcorrectie van de lippen kan averechts werken en ervoor zorgen dat het resultaat er niet mooi uit komt te zien. Daarom werken wij bij Looking Young samen met één van de meest ervaren plastisch chirurgen van Nederland en werken wij met de meest veilige lipfillers welke tot de A merken in de cosmetische geneeskunde markt behoren; met als doel dat u er jonger uit komt te zien en u zich beter in uw vel zult voelen.

Lippen opvullen voor de behandeling
Lippen opvullen na de behandeling

Foto’s van voor – en na een lipfiller behandeling bij Looking Young in Groningen

Gratis consult met onze plastisch chirurg

De eerste stap voor het opvullen van uw lippen is dat u een fijn gevoel krijgt bij het eerste gesprek met onze arts. Dokter Yassir Eltahir is al 17 jaar actief als plastisch chirurg en voert al heel lang filler – en botox behandelingen uit. Tijdens dit eerste gesprek kunt u al u vragen en wensen omtrent de behandelingen bespreken met de arts. Dr. Eltahir zal altijd eerlijk zijn mening en advies geven. Tevens zal hij met u uw medische geschiedenis bespreken om de veiligheid en kwaliteit van de filler behandeling te waarborgen. Dr Eltahir gelooft in een persoonlijke aanpak en zal nooit uw lippen vergroten aan de hand van een voorbeeld of een beroemdheid. Hij zal altijd kijken wat voor een resultaat het beste bij u past zodat u zich mooier, jonger en frisser gaat voelen.

Het corrigeren van de lippen

Onze arts is ook expert op het gebied van (herstel)correcties wanneer een ingreep bij een andere chirurg of arts niet goed is verlopen. Meestal betekent dit dat na de ingreep de lippen wat scheef staan, er een bobbel in de lippen ontstaat of dat de lippen asymmetrisch zijn. Ook voor het corrigeren van een andere lipfiller behandeling bent u bij dokter Yassir Eltahir en Looking Young Groningen op het juiste adres.

Hoe werkt het opvullen van de lippen met een filler

Dokter Eltahir werkt het liefst met de Juvedérm en Saphya fillers om de lippen meer volume te geven, zodat de lippen er na de behandeling op de meest natuurlijke manier eruit komen te zien. Beiden fillers zijn A merken in de injectables markt, worden wereldwijd enorm veel toegepast en zijn veilig wanneer het door een specialist wordt toegepast.

Looking Young Groningen

Nadat u besluit om een lipfiller behandeling uit te laten voeren zal onze plastisch chirurg een aantal keren in de lippen prikken. Om mooie, natuurlijke lippen met meer volume te krijgen zal Dr. Eltahir nooit te veel hyaluronzuur injecteren, maar precies voldoende. De hyaluronzuur dat wordt geïnjecteerd is een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam die na enige tijd vanzelf weer oplost.

De behandeling zelf duurt slechts een paar minuten; voordat u het weet is de behandeling voorbij. Bij het injecteren in en rondom de lippen wordt de verdovende stof lidocaïne toegepast zodat u tijdens het injecteren nauwelijks pijn voelt.

Wat zijn de voordelen van het opvullen van de lippen bij Looking Young?

  • Mooie, natuurlijke lippen met meer volume
  • Gedefinieerde lippen
  • Door de mooie natuurlijke lippen is het hele gezicht mooier
  • Gratis nabehandeling
  • Behandeling door een 17 jaar ervaren plastisch chirurg (achtvoudig gekwalificeerd)
  • U kunt uzelf gelijk laten zien na de behandeling

Na afloop van de lippen opvul behandeling

Nadat de lippen zijn opgevuld kan het geïnjecteerde gebied een aantal uren na de behandeling een klein beetje zichtbaar zijn. Echter is het nauwelijks te zien en door een beetje lippenstift of lipgloss te gebruiken zal het helemaal niet te zien zijn. Wat belangrijker is aan de lipfiller behandeling is dat dit een van de meest veilige en makkelijkste behandelingen is om uit te voeren door plastisch chirurgen.

Voor het beste resultaat

Kleine opzwellingen en wat pijn kan voorkomen na de behandeling, maar zal na een paar uur helemaal wegnemen. Om het beste resultaat te krijgen wordt aangeraden om de eerste twee dagen niet te zonnen, de sauna in te gaan of zwaar te sporten. Tevens wordt het nuttigen van alcohol en het gebruik van bloedverdunners de eerste 24 uur na de behandeling afgeraden. Dit zijn factoren die ervoor kunnen zorgen dat de werking van de lipfiller minder lang zichtbaar zal zijn.

Het ideale resultaat van de behandeling zal na één tot twee weken na de behandeling zichtbaar zijn. En het resultaat na een behandeling in de Looking Young kliniek zal tussen de zes en 18 maanden zichtbaar blijven, omdat wij lipfillers gebruiken waarvan de werking langer aanhoudt dan de fillers die vele andere klinieken toepassen. Dit zijn Juvedérm Voluma en Saphya Lido fillers.

Lipfillers en de werking ervan

Om een beter inzicht te geven hebben wij de meest voorkomende lipfillers wereldwijd voor u in kaart gebracht. Tevens kunt u zien hoe lang het effect gemiddeld aanhoudt.

Meest bekende fillers wereldwijd Gemiddelde werking van de fillers in maanden
Juvedérm filler 12-18 maanden
Sapyha filler 6-12 maanden
Belotore filler 6-12 maanden
Restylane filler 6-10 maanden

Wij werken met de Saphya en Juvedérm filler. Onze plastich chirurg raadt vooral de Juvedérm filleraan aan, aan de hand van de langdurigere werking ten opzichte van de andere fillers. De Belotore en Restylane fillers gebruiken wij niet, echter zijn ook deze fillers veilig en worden ze al heel lang gebruikt in de geneeskunde en ook door veel klinieken in Nederland.

Als laatste tip

De lipfiller behandeling neemt weinig risico’s met zich mee indien het wordt uitgevoerd door een medisch specialist, zoals een ervaren cosmetisch arts of plastisch chirurg. Zorg er altijd voor dat u weet waar u heen gaat en wie u behandelt.