OVER ONS

Onze arts

Dr. Behes, cosmetisch arts bij Looking Young, is een ervaren professional in de cosmetische geneeskunde. Met uitgebreide ervaring en een artsendiploma behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen, heeft ze zich ontwikkeld tot een bekwame en deskundige cosmetisch arts. Wat haar onderscheidt, is haar streven naar een jeugdige uitstraling. Dr. Behes gelooft dat het bereiken van een natuurlijke, jeugdige look essentieel is in de cosmetische behandelingen die wij aanbieden.

Het is opmerkelijk dat Dr. Behes, in het belang van onze patiënten, soms ook besluit om een behandeling af te wijzen. We begrijpen dat niet elke behandeling geschikt is voor iedereen en dat het belangrijk is om realistische verwachtingen te hebben. Tijdens de consulten zijn we eerlijk en transparant en zullen we de mogelijkheden en beperkingen van elke behandeling bespreken. Dr. Behes hecht veel waarde aan de tevredenheid van onze patiënten en streeft ernaar om een vertrouwensband op te bouwen.

Naast haar technische vaardigheden erkent Dr. Behes ook het belang van het “cosmetische oog”. We begrijpen dat een behandeling niet alleen draait om het uitvoeren van technische handelingen, maar ook om het begrijpen van de esthetiek en de individuele kenmerken van elke patiënt. Door het “cosmetische oog” als leidraad te nemen, kunnen we gepersonaliseerde en natuurlijke behandelingen bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van onze patiënten.

Als u wilt ontdekken wat Dr. Behes voor u kan betekenen, raden we u aan een consultatieafspraak te maken via onze website. Dr. Behes zal u met professionaliteit en zorg begeleiden bij het bespreken van uw wensen en verwachtingen, en samen met u een op maat gemaakte behandeling ontwikkelen die resulteert in een jeugdige uitstraling. Bij Looking Young bent u in goede handen met Dr. Behes als uw cosmetisch arts.

Drs. Behesa Doestzada
Manager: Elly
Manager: Stefan
Gastvrouw Elly & Ivandra