Creëer topcreaties met vlechten en stylen.

Wil je graag leren vlechten en meer weten over opsteken en handigheid krijgen? In vijf avonden gaat Geraldien je de kneepjes van het vak leren. Na enkele avonden durf je veel creatiever te zijn.

Cursus haarvlechten

Wat belangrijk is in deze cursus is dat Geraldien de eerste avond duidelijk probeert te krijgen wat je wil leren. Je persoonlijke leerwensen worden vastgelegd en opgenomen in het programma voor de volgende 4 cursusavonden. Daarnaast wordt in de opleiding het basisprogramma behandelt. Denk daarbij aan o.a. de visgraatvlecht de waterval vlecht,deladder vlecht, de knot vlecht en andere leuke technieken,ook leuk voor mensen met die hun dochters wat extra's willen bieden.

 

Tevens wordt in de eerste cursusavond de theorie over wat de beste voorbereiding is om een kapsel te gaan vlechten en of op te steken.

 

Het programma van een avond bestaat uit 2 onderdelen t.w. een eigen gekozen type vlecht en een leuk opgestoken kapsel een beetje in de bruidskapselstijl. Het is gezellig en mooier om op echte mensen te oefenen. Je mag natuurlijk iedere avond een model meenemen. Is dit echter lastig voor je, dan mag je gebruik maken van onze langhaar oefenhoofden.


De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur

De kosten zijn: € 15,- avond. 

Mooi, mooier, mooist 

Configuratie

Titel

Creëer topcreaties met vlechten en stylen.

Beschrijving

Creëer topcreaties met vlechten en stylen.

Kernwoorden

Haarvlechten, stylen, kapsel, visgraatvlecht, waterval vlecht, ladder vlecht