Verzorging en advies

We vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk geniet van je extensions, zonder je eigen haar te beschadigen. Door enkele tips en een gratis controleafspraak houdt jij je extensions langer mooi in vorm.

Voor het zetten van de extensions

De dag voordat we de extensions inzetten dien jij je haar goed te wassen. Geen crèmespoeling, conditioner of gel gebruiken. Hoe schoner het haar, hoe steviger de extensions vastgezet kunnen worden. Zo heb je langer plezier van de extensions.

Na het zetten van de extensions

Ongeveer een maand na het aanbrengen van de extensions adviseren wij je om je extensions gratis te laten controleren. Ter voorkoming van klitten halen wij de  (bondjes) uit elkaar. Uiteraard kunnen we je dit ook demonstreren tijdens uw eerste afspraak, zodat je dit zelf kunt doen. Je kunt een speciale borstel gebruiken die bij ons te koop is , zodat je de (bondjes) goed uit elkaar kunt halen.

 

Gebruik geen kam om het haar te ontklitten, maar kies altijd voor een zachte borstel voor het mooiste resultaat. Het is mogelijk dat er een aantal extensions in de loop van de tijd losgaan. Dit mag 15% zijn van het totaal. Je eigen haar wordt hier niet door beschadigd. Verliest je meer extensions, dan adviseren wij je even te bellen: dit is uitzonderlijk en wij kijken dan graag met je mee naar de oorzaak. Verzorg je haar zoals gebruikelijk, maar probeer niet iedere dag je haren te wassen. Vermijdt daarbij shampoos zoals: Head & Shoulders, Wash & Go, Sanex, Neutral, Pantène etc..

 

Zorg ervoor dat je gaat slapen met volledig droog haar. Zo voorkomt je dat de waxjes (bondjes) nat blijven en week worden. Ter voorkoming van klitten kunt je met een losse vlecht of staart slapen.We adviseren bij het gebruik van warmtestyling, zoals fohnen of stylen een verzorgende olie tot in de punten te gebruiken. Zo voorkomt je schade aan het haar en de extensions. Een glansspray maakt de extensions extra mooi.

 

Het kleuren en/of permanenten is mogelijk, maar doe dit alleen de juiste producten, hierv oor krijg je van ons info mee. Laat extensions altijd uithalen door een specialist. Je kunt hier altijd bij ons voor terecht. Indien je de extensions zelf probeert te verwijderen, kan je  haar afbreken.


Goede verzorging loont 

Configuratie

Titel

Verzorging en advies

Beschrijving

Verzorging en advies voor het zetten van extensions.

Kernwoorden

Extensions verzorgen, verzorging, extensions advies