Gezond slank 

Looking Young geeft cursussen voor een gezonde levensstijl. Ontdek het gevoel van gezond slank en fit worden. Ervaar de weldaad van heerlijk gezonde gerechten en dranken.

Gezond slank wordt je door slim te eten en te drinken. Een mooie bijkomstigheid is, je voelt je een energiek en blij mens vol levenslust. Je ziet het leven gewoon zonniger!

Eigenlijk zou iedereen dit willen. Je komt er misschien nog niet toe of je vindt het moeilijk in te passen in je gezin, relatie. Het kan zijn dat je denkt ik weet er te weinig van en vindt het moeilijk hierin  creatief te zijn. Mogelijk dat je van alles hebt geprobeerd en teleurstellingen hebt ervaren. Bij Looking Young kun je in 10 avonden vertrouwt raken, om het eten zo te bereiden dat je het super lekker vindt en met trots op tafel zet. Gezond slank worden is geen dieet maar een way of Life.

 

Gezond slank worden is vooral lekker! 

 

De cursus is bedoelt om in je systeem te krijgen wat je moet inkopen en hoe je dit kunt bereiden om op lekkere manier gezond te eten. Dat het lekker moet zijn staat bij ons centraal.

Lees meer ..............

 

Tijdens de cursus maken wij o.a. recepten uit het kleurrijke recepten- & inspiratieboek LekkerRaw ‘Uit liefde voor puur’. Geschreven door Sandra de Vos.  Je geniet van pure smaken in een stijlvol jasje. LekkerRaw ‘Uit liefde voor puur’ Met talloze verrassend lekkere gerechten (variërend van eenvoudig tot exclusief) en stijlvol gepresenteerd met prachtige foto’s. Dit keukenkunstwerk staat boordevol praktische bereidings-tips en geeft uiteenlopende inspiratie en informatie over thema’s die met de raw food lifestyle te maken hebben.  

 


Bel voor meer informatie met: 0521344784

Stel je vraag via info@lookingyoung.nl

 

Je krijgt een nieuwe kans voor een kwalitatief beter leven

Energiedrankjes (smooties) volgens het idee van Joe Cross

Tijdens de cursus maken wij de heerlijkste smooties volgens het idee waar de Australier Joe Cross wereld beroemd mee werd.

Door je inname van fruit en groente te vergroten - eten en juicen-  kun je gewicht verliezen, gezond worden en geweldig voelen. 

 

Wil jij die kans nemen en een nieuwe start maken?


Joe Cross geeft aan dat jij je dan gedurende een bepaalde periode moet houden aan het slechts eten van fruit en groente in de vorm van juice of juice in combinatie met het eten van fruit en groente. Joe vertelt dat het een krachtige manier is om je systeem een hydro-boost te geven door 100 procent vloeibare zonkracht of de levenselixer van op planten gebaseerde energie te eten. Dit om jou vitaliteit te herkrijgen of te ondersteunen, gewicht te verliezen, ziekte terug te dringen of te overwinnen en de start te maken voor een gezonde levensstijl.

 

Gezond Slank: "Geeft het Candida Overgewicht Syndroom heeft geen kans". 

In de cursus kun je vaststellen of jij bij die 66,7 % hoort die een candida disbalans heeft. Als dat het geval is, begrijpen wij dat je er niet in slaagde je overgewicht kwijt te raken. Tijdens de gezond slank cursussen krijg je inzicht in candida en leer je hoe jij weer een gezonde candida balans bereikt. 

 

Schimmelinfecties komen steeds meer voor met dank aan de westerse manier van leven en de levensstijl van veel mensen. Veel artsen hebben bevestigd dat er een correlatie is tussen candida-infecties en overgewicht. Er is inmiddels gerapporteerd dat bij 2/3 van de mensen met overgewicht ook last hebben van candida. Dit is 66,7%! (bron www.optimalegezondheid.com)

 

Gezond eten en Topsport

Stefan Mladenovic vindt gezonde voeding een belangrijk aspect in topsport.  


consistent trainen, goed eten, goede rust en plezier hebben in datgene wat je doet.Waarbij eten en rust vaak onderschat worden. een bekende quote is tegenwoordig ook:
' Je bent wat je eet'. Dit is ook precies zo. Als ik als sporter niet voldoende nuttige voeding inneem dan kan ik niet optimaal en constant presteren. Het is erg belangrijk dat je precies weet wat je inneemt. De meeste voeding die wij tegenwoordig eten is niet natuurlijk en is toegevoegd met ongezonde stoffen. Via het boek van Novak Djokovic, eten om te winnen, ben ik hierin verdiept geraakt en eet ik een stuk bewuster en gezonder.

 

Het raw juicen maakt onderdeel uit van mijn dagelijkse routine, ik hecht hieraan veel waarde, omdat ik een boost aan vitale voedingsstoffen binnen krijg die ik een normaal voedingspatroon zou missen.

 

Het zorgt ervoor dat ik beter kan presteren en het geeft mij een goed gevoel. Configuratie

Titel

Gezond slank

Beschrijving

Looking young geeft cursussen voor een gezonde levensstijl

Kernwoorden

Gezond slan, cursussen, gezonde levensstijl