Een super gevoel

Het is een super gevoel om de mogelijkheden die extentions bieden te ervaren. Plotseling heb je veel meer mogelijkheden met je haar! Bekijk onze fotopagina  

Onze aanpak

De aanpak bij My New Look is dat wij eerst een afspraak voor een intake met je maken zodat wij de kleuren, lengtes en mogelijkheden aan je kunnen laten zien. Tijdens dit gesprek zullen wij met behulp van een kleurenring de juiste kleur hairextensions uitzoeken, die het mooiste bij je haar staan. Wij kunnen ook de extentions in de gewenste kleur verven. Graag voorzien wij jou geheel vrijblijvend van een goed advies. Wij nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. Onze klanten komen vanuit het hele land. Wil je niet 2x rijden? Stuur dan een duidelijke foto van de voor- en achterkant van je haar. Dan kun je direct een afspraak maken om de extentions te laten plaatsen.

 

 Wij werken met ons eigen merk MNL-Extentions, 100% echt haar, bevestigd met een een microring. Onze voorraad is met zorg uitgezocht en in diverse lengtes leverbaar. Ze worden geplaatst met een speciale hairextensions tang.  De methode is veilig voor je haar en pijnloos .

 

De hoeveelheid hairextensions die je nodig hebt hangt af van je keuze. Wil je  een haarverlenging of wil je meer volume in je haar. Als je meer volume wilt creeren in je haar dan is meestal 50/75 hairextensions voldoende. Voor een verlenging kun je het beste kiezen voor 100/125 hairextensions. Bij dik haar zul je 150 of meer hairextensions nodig hebben.Het is belangrijk om de goede hoeveelheid hairextensions in je haar te laten zetten. Het volume aan de onderzijde (hairextensions) moet immers gelijk zijn aan je eigen haar. Als je te weinig hairextensions laat verwerken in je eigen haar geeft dit een teleurstellend resultaat. Er bestaan helaas geen technieken om meer haar aan de onderzijde te verkrijgen!

 

Ook niet om de hairextensions hoger te gaan inzetten en dit over het eigen haar te laten vallen want hierbij ga je de aanhechtingen zien van de hairextensions in uw haar. Ieders haar valt namelijk anders, laat je goed voorlichten hierover in een persoonlijk gesprek!Wij bieden je een gratis controle aan na 6 weken. In deze afspraak worden de hechtingen nagekeken en om het helemaal mooi te houden heb je de mogelijkheid met 8 weken ze te laten herplaatsen, zodat je er langer mee kunt.

Waarom microring extentions

Microring extensions worden  zonder warmte met een klein siliconen/metalen ringetjes  geplaatst. Hierdoor heb je geen kans op verbranding van het haar en geen last van lijmresten. Ook met uithalen hoeft er geen chemische lijm oplosser gebruikt te worden. Daarnaast zijn de microring extensions meerdere malen te gebruiken mits u de extensions goed verzorgd. Op die manier blijft het haar ook mooi, het is tenslotte dood haar.

 

Ook kunt de extentions omhoog laten plaatsen, dan hen je langer wat aan je extensions. Je kunt dit het beste doen zo tussen de 2 à 3 maand als u na gaat dat  haar ongeveer 1 cm in de maand groeit   u betaald dan alleen de inzet kosten wel word dit geadviseerd om dit inderdaad te doen tussen de 2 en 3 maand wacht u langer dan word het lastiger met uithalen en de kans op klitten word groter  en  u zult  meer gaan betalen voor het terugplaatsen, lees meer over verzorging en advies.   


Dat maakt mooier! 

Configuratie

Titel

Hairextensions voor mooi vol haar!

Beschrijving

Hairextensions voor mooi vol haar

Kernwoorden

Hairextensions, microing extensions, siliconen/metalen ringetjes