Anti Aging Behandelingen

Wij bieden een brede diversiteit aan  behandelingen om het resultaat te bereiken dat jij wenst. Looking Young  biedt een liquid facelift in injectables als botox, hyalonzuur en radiesse. tevens bieden wij ook P.D.O. draden aan. Alle behandelingen hebben een hoge kwaliteitswaarborg en prima service. Onze artsen adviseren je vrijblijvend wat voor jouw de beste optie is. Daarna maak jij in alle rust zelf je keuze.  

Wat is botox?

Botox is een gezuiverd eiwit dat veel wordt gebruikt voor rimpelbehandeling en volumebehandeling. Als het met een heel dunne naald in bepaalde spiergroepen wordt geïnjecteerd, waardoor de spier ontspant en tijdelijk stillegt. Hierdoor kan de huid zich herstellen op de plaats van de rimpel. Het effect van botulinetoxine is het beste bij rimpels die ontstaan als gevolg van gezichtsuitdrukkingen zoals, fronsrimpels, horizontale lijnen op het voorhoofd, lachrimpels en kraaienpootjes. Door botox rechtstreeks in de spier te spuiten die de rimpel veroorzaakt, ontspant de spier waardoor de huid zich kan herstellen en de rimpel kan vervagen of zelfs helemaal verdwijnen.  Het effect van botox is vaak na 10 dagen tot 2 weken optimaal. Afhankelijk van de sterkte van de spieren in de behandeldezone blijft het resultaat 4 tot 6 maanden zichtbaar. De duur van het effect wordt duidelijk langer naarmate een bepaalde spier groep vaker wordt behandeld. Tevens helpt botox bij migraine en overmatig transpireren. 

Wat is een hyaluronzuur?

Het is een biologisch afbreekbaar product die van nature in de huid voorkomt. Hyaluronzuur kan vocht opnemen en zorgt voor hydratatie en volume in de huid. Met het ouder worden neemt de hoeveelheid eigen hyaluronzuur in je huid af. Een injectie van hyaluronzuur vult het verlies van volume aan en verbeterd de jeugdige uitstraling van het gezicht. Het geeft volume daar waar het eigen hyaluronzuur van het lichaam opgebruikt is, waardoor de gezichtscontouren weer een jonge uitstraling geven. Ook voor hinderlijke lijntjes rond de mond en lipopvulling, diepe lijnen tussen neus en mond en de volheid van je lippen kun je op deze wijze corrigeren. Met behoud van je natuurlijke expressie is het een niet-permanente injectable die na ongeveer 6 maanden tot 1 jaar door het lichaam wordt afgebroken.   

Radiesse

Radiesse is een niet-permanente "longer lasting" filler. Radiesse is te vergelijken met de dikkere gels van hyaluronzuren. Het is samengesteld uit een waterige gel (70%) en calcium-hydroxylapatiet (30%) wat is opgebouwd uit calcium en fosfaat-ionen. Deze komen van nature ook in het lichaam voor, waardoor Radiesse veilig en biocompatibel is voor het vullen van zacht weefsel. De ingespoten gel lost geleidelijk op in het lichaam en wordt vervangen door lichaamseigen cellen die de plaats rondom CaHa-deeltjes innemen. Hierdoor ontstaat een zachte en flexibele vulling die bestaat uit CaHa-deeltjes en natuurlijk lichaamseigen collageen. De CaHa-deeltjes vallen langzaam uit elkaar en worden op een natuurlijke manier afgebroken.Bent u benieuwd naar onze voordelige tarieven? Bekijk ze bij tarieven.  

 

 

Steeds meer mannen maken gebruik van de Anti Aging mannenbehandeling

Ga naar prijslijst Anti Aging

Configuratie

Titel

Anti aging behandelingen

Beschrijving

Een brede diversiteit aan behandelingen injectables, botox en PDO-draden met een hoge kwaliteitswaarbog en service 

Kernwoorden

Rimpelbehandeling, volumebehandeling, migraine, overmatig transpireren, hyaluronzuur, contouren, volume, handverjonging, lipopvulling, mannenbehandeling, liquid facelift, radiesse, PDO-draden